Home
 

Promotion and Display Technology Ltd. е високо-технологична компания базирана във Великобритания. Създадена е през 1988 година и през последните 15 години е проектирала, произвела и доставила продукти на много от най-големите световни компании.

Въпреки, че е непозната на крайните потребители (PDT никога не е използвала собствена търговска марка) PDT се е прочула в телеком индустрията с доставките си на потребителско оборудване за достъп (CPE) до телекомуникационната инфраструктура. PDT е отбелязала успехи в проектирането на оригинални новаторски продукти използвани в телекомуникационните мрежи правейки по-достъпни за потребителите различни мрежови услуги.


Дейността на PDT е фокусирана основно върху следните области:

  • Традиционно CPE-оборудване за достъп до телекомуникационна инфраструктура
    Тези крайно-клиентски продукти са телефонни апарати, устройства осигуряващи автоматичен отговор, модули за идентификация на входящи повиквания и др. Те са проектирани от екипа за проучвателни и развойни дейности на PDT UK, и включват новаторски характеристики, които ги отличават сред многообразието от продукти на пазара. С нововъведенията си, компанията извежда на пазара нови продуктови категории.
  • Представителни Телеком продукти
    В тази област компанията изпъква сред останалите. PDT разполага с продукти приложими във всички мрежови услуги познати на човешкия разум. Всички продукти отговарят на внимателно проучени критерии като иновативност, привлекателен външен вид и ниска цена, и точно поради това да стимулират крайните потребители да ги използват по-често за провеждане на разговори.
  • Патенти и лицензи
    Без съмнение най-добрата бизнес област - PDT разполага с патенти и идеи в най-широк обхват от области. В това число влизат правата върху SuperCID - нов стандарт позволяващ производството на устройства реализиращи технологията Type II за същата цена както в момента Type I.

PDT определят своите главни 3 цели като - иновации, иновации и иновации. Те осъществяват това с изключителен екип от ръководители, производствени мощности в Шензен (Китай) и перфектна комуникационна инфраструктура. В резултат PDT доставят на клиентите си най-добро качество и с всяка изминала година се разрастват с бърз, но управляем темп.

За да научите повече за PDT посетете техният уеб-сайт.

 

Copyright© 2023 Графиксофт ООД //всички права запазени