Home
 

Технологични партньорства


Партньорска Програма на Майкрософт

Графиксофт ООД участва в партньорската програма на Майкрософт от 2003-та година и е "Златен сертифициран партньор" на Майкрософт от Януари 2007-ма година с компетенция "OEM Hardware solutions" (ОЕМ - Original Equipment Manufacturer).

"Златен сертифициран партньор" е ниво на партньорство за фирми с най-високо ниво на компетентност и експертен опит с технологиите на Майкрософт

 
Партньорска прогарма Synergy на Intergraph

Графиксофт ООД участва в Партньорска програма Synergy на Intergraph и е Registered Solution Center (RSC) за 2006 година.

Партньорската програма Synergy на Intergraph е за независими софтуерни разработчици на гео-пространствени решения базирани на технологиите на Integraph.

 

Членства в нестопански организации


Българска асоциация на софтуерните компании – БАСКОМ

Българската асоциация на софтуерните компании – БАСКОМ е създадена през 2001 г. В нея членуват над 40 водещи софтуерни фирми. Сред приоритетите в дейността на БАСКОМ са: представяне на конкурентните предимства на българския софтуерен сектор, работа с образователните институции за подобряване на IT образованието, насърчаване на фирмите за внедряване на световно признати стандарти за качество, развитие на фирмите и специалистите, работещи в тях.

ГРАФИКСОФТ ООД е член на БАСКОМ от Март 2006 г.

 

Copyright© 2024 Графиксофт ООД //всички права запазени